Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

ΕΑΜΕ/ΕΤΕ-ΔΕΗ: Καλούμε τους συναδέλφους σε συνεχή επαγρύπνηση



Χαιρετίζουμε τις δηλώσεις της νέας Κυβέρνησης η οποία στηρίζει
αυτό που χρόνια τώρα ως εργαζόμενοι  προσπαθούμε να κοινωνήσουμε στον Ελληνικό Λαό. Στην πολιτική δεν υπάρχουν μονόδρομοι – υπάρχουν διέξοδοι όταν το κοινό καλό το απαιτεί. Αυτές τις πολιτικές αποφάσισε ο λαός μας να στηρίξει και έχουμε χρέος να συνεχίσουμε τον αγώνα μας μέχρι αυτό να γίνει πραγματικότητα.

Επιτέλους γίνεται βίωμα σιγά-σιγά στην κοινωνία ότι το ρεύμα είναι αγαθό πρώτης ανάγκης και δεν μπορεί να αποτελεί άλλο ένα ..
πεδίο κερδοσκοπίας .

Σημαία μας αποτελεί το ΡΕΥΜΑ ΦΘΗΝΟ-ΔΕΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ.

Πορείες – Συλλαλητήρια-Ανακοινώσεις-Ενημερώσεις σε κοινωνικούς φορείς-Επιστολές σε Βουλευτές, Περιφερειάρχες, Δημάρχους με μόνο σκοπό, όχι τι θα βάλουμε στην τσέπη μας, αλλά την αναγκαιότητα μιας Δημόσιας Επιχείρησης μοχλού ανάπτυξης και στήριξης της κοινωνίας, της βιοτεχνίας, των αγροτών, των ευπαθών ομάδων και γενικότερα την ανασυγκρότηση της παραγωγής που θα μας ελευθερώσει από την υποδούλωση των ξένων και ντόπιων συμφερόντων των μονοπωλίων και της πλουτοκρατίας.

Καλούμε τους συναδέλφους σε συνεχή επαγρύπνηση, ειδικά τώρα που διαφαίνεται ότι υπάρχει έδαφος διαλόγου, διαβούλευσης και πραγματικής ευκαιρίας αλλαγής ακόμη και σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης- μιας Ε.Ε. ισότιμων μελών και όχι παρακατιανών, ευάλωτων στις ορέξεις   υπερδυνάμεων.

Δηλώνουμε στήριξη απέναντι στη διαπλοκή και τα συμφέροντα στρατευμένοι στην κοινωνία όπως πολύ καλά ξέρουμε να κάνουμε κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες, χειμώνα-καλοκαίρι, είκοσι τέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο, όλες τις μέρες του χρόνου, πληρώνοντας βαρύ φόρο τιμής με το ίδιο μας το αίμα.

Αναμένουμε την ανασυγκρότηση της Δημόσιας Επιχείρησης  που θα σταματήσει το ξεζούμισμά της από ιδιώτες και εργολάβους. Είμαστε παρών να προσκομίσουμε ως εργαζόμενοι με πολυετή εξειδικευμένη πείρα τις προτάσεις μας ώστε η Επιχείρηση του Ελληνικού Λαού να ξαναγίνει ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ που αξίζει σε μια Χώρα με προοπτικές ανάπτυξης.

Αρχειοθήκη ιστολογίου