Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

“Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ευγενία Ουζουνίδου ήταν αντίθετη στην υπογραφή της – με θετικό πρόσημο – νέας συλλογικής σύμβασης των εργαζομένων της ΔΕΗ



Adamidis“Η Ευγενία Ουζουνίδου ήταν αντίθετη στην υπογραφή της – με θετικό πρόσημο – νέας συλλογικής σύμβασης των εργαζομένων της ΔΕΗ, που συμφωνήθηκε και υπεγράφη σήμερα (Παρασκευή) με τη διοίκηση της επιχείρησης”.
Αυτό ανέφερε σε τηλεφωνική επικοινωνία με το kozan.gr, ο πρόεδρος του σωματείου Σπάρτακος, Γιώργος Αδαμίδης, επισημαίνοντας πως η συγκεκριμένη σύμβαση δεν επιφέρει καμιά μισθολογική μείωση, εκφράζοντας ταυτοχρόνως τη δυσαρέσκειά του για τη στάση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Σε ερώτησή μας για το πώς εξηγεί τη στάση της κας Ουζουνίδου, ο κ. Αδαμίδης μας διηγήθηκε συνοπτικά το διάλογο που είχε σήμερα μαζί της, λίγο..
πριν η επιτροπή αγώνα της Μαυροπηγής συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΔΕΗ Αρθούρο Ζερβό για το γνωστό ζήτημα της αποζημίωσης των απαλλοτριώσεων, μετά τη απόφαση του Εφετείου Δ. Μακεδονίας. Όπως του είπε, η κυβέρνηση θα έφερνε σύντομα κάποιο νόμο, που θα ήταν καλύτερος, γεγονός που ο ίδιος αμφισβητεί, υποστηρίζοντας πως δύσκολα μπορεί να υπάρξει – τη δεδομένη χρονική στιγμή -  νόμος που θα καταργεί την απαγόρευση των αυξήσεων στη ΔΕΗ.
kozan.gr

Αρχειοθήκη ιστολογίου