Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Σε διαγωνισμό του ΔΕΔΔΗΕ προτίθεται να συμμετάσχει η Nexans

Είτε η ίδια αυτοτελώς, είτε ως μέλος κοινοπραξίας, η Nexans
ανακοίνωσε ότι προτίθεται να συμμετάσχει σε διαγωνισμό του ΔΕΔΔΗΕ για την προμήθεια καλωδίων και αγωγών.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία προτίθεται να συμμετάσχει, είτε η ίδια αυτοτελώς, είτε ως μέλος κοινοπραξίας, στο διαγωνισμό τoυ Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας Α.Ε με Κλειστή Διαδικασία και με κριτήριο ανάθεσης τη χαμηλότερη τιμή ανά είδος, για την ..
ανάδειξη Αναδόχου για την Προμήθεια Καλωδίων και Αγωγών (23 είδη), συνολικής ενδεικτικής προϋπολογιζόμενης αξίας 76.966.438 ευρώ, με αριθμ. διακήρυξης 502504.
Ως ημερομηνία κατάθεσης των προσφορών για τον εν λόγω διαγωνισμό έχει ορισθεί η 6η Απριλίου 2015 και ως ημερομηνία αποσφράγισης των προσφορών η 7η Απριλίου 2015 ή σε περίπτωση αναβολής η νέα/ες ημερομηνία/ες που προς τούτο θα ορισθεί/ούν.
Επίσης ανακοινώνεται ότι, με τη διάταξη της παρ. 3 του άρθρου 2 του Π.Δ. 82/1996, προβλέπεται ότι η εταιρεία προκειμένου να επιτρέψει στους μετόχους της, που είναι ανώνυμες εταιρείες, να συμμετάσχουν στη Γενική Συνέλευση της εταιρείας ή να τους καταβάλει μέρισμα, ελέγχει τη συμμόρφωση τους με την προβλεπόμενη από την κείμενη νομοθεσία υποχρέωση ονομαστικοποίησης των μετοχών τους.

 http://energypress.gr/news/reuma

Αρχειοθήκη ιστολογίου