Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Διαμαρτυρία από τους τεχνικούς της ΔΕΗ στο Ηράκλειο

Σε σχετική ανακοίνωση της η Ένωση Τεχνικών ΔΕΗ - Τοπική
Διοικούσα Επιτροπή Ηρακλείου αναφέρει μεταξύ άλλων  οτι " η κατάσταση έχει φτάσει στα όρια της" και οτι  "δεν φέρουμε καμία ευθύνη για ότι συμβεί".
"Οι Συνάδελφοι τεχνικοί ότι είχαν να δώσουν το έδωσαν. Η κατάσταση έφτασε στα όρια της και δεν είμαστε διατεθειμένοι να θρηνήσουμε άλλο Συνάδελφο, το πρόσφατο ατύχημα Συναδέλφου στα Χανιά από πτώση, ευτυχώς δεν κινδυνεύει, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι .
Μας χρωστάτε δεν σας χρωστάμε. Μας στύψατε και η ανταμοιβή..
μας είναι το κούρεμα των δεδουλευμένων, και οι απειλές για πειθαρχικά παραπτώματα.
20 Τεχνικοί για τον νομό Ηρακλείου με μέσω όρο ηλικίας τα 48 χρόνια  με 200.000 καταναλωτές. Μας χρωστάτε 2500 ρεπό.
Οι συνάδελφοι τεχνικοί καταστρατηγούν τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας  για να αποκαταστήσουν τις βλάβες όσο ποιο σύντομα μπορούν δουλεύοντας 12 και 18 ώρες Καθημερινά κάτω από αντίξοες συνθήκες χωρίς ατομικά ,ομαδικά εφόδια και υλικά.
Έχουμε ήδη  καλοκαίρι και οι καταγεγραμμένες βλάβες στο νομό μας έχουν ξεπεράσει τις  7000
Με το κόψιμο συνεργείων, με το κλείσιμο πρακτορείων δεν κάνουμε τίποτα αντιθέτως επιδεινώνουμε το πρόβλημα.
Η τεράστια έλλειψη προσωπικού και η μη πρόσληψη των νέων από τον διαγωνισμό του 2014 που έχει βαλτώσει, αλλά και η μη έγκαιρη πρόσληψη  συμβασιούχων ( όχι ότι μας λύνουν το πρόβλημα) μας έφτασαν σε αυτό το σημείο ζητάμε επιτακτικά την άμεση πρόσληψη Μόνιμου  Τεχνικού Προσωπικού.
Κανένας δεν είναι άμοιρος ευθυνών.
Αγαπητοί Συμπολίτες, Εμείς δεν φέρουμε καμία ευθύνη  για ότι συμβεί θα υπάρξουν βλάβες που οι αποκατάσταση τους δεν θα είναι σύντομη,(πολύωρες – πολυήμερες ) ακόμα και σε τουριστικές περιοχές με ότι αυτό  συνεπάγεται­­­­- Ζητάμε την κατανόηση σας" .

Αρχειοθήκη ιστολογίου