Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Oι ξεφτίλες ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΠΟΤΑΜΙ...

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΠΛΑΚΑΤ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥΣ..

Με σφυρίχτρες, πλακάτ και συνθήματα οι οργισμένοι εξουσιαστές διαδήλωσαν την αντίθεση τους να φύγουμε από την Ευρώπη αν και οι τελευταίες ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι είμαστε ακόμη εκεί. Τη διαδήλωση στήριξε και ο πολιτικός κόσμος με βουλευτές της ΝΔ να δίνουν το παρών δίπλα στους διαδηλωτές. Ο Άδωνις Γεωργιάδης βιντεοσκοπούσε μάλιστα τα ντοκουμέντα με το τελευταίας λέξης της μόδας τάμπλετ του.
Εσπευσμένα από κάποια παραλία μάλλον κατέφτασε στο σημείο και ο μαυρισμένος Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Στα σκαλιά της Βουλής εθεάθη χαρωπός και ο Μάκης Βορίδης.

Ήταν τόσο "αυθόρμητη" η συγκέντρωση του #menoumeevroζητιάνουλες που τα πλακατ είναι ομοιόμορφα τυπωμένα και μοιρασμένα από τον ίδιο πωλητή ευρωπαϊσμού! Βοά ο αυθορμητισμός και το λαϊκό αίσθημα! Όοχι! Δεν ήταν κατά παραγγελία happening εξυπηρέτησης συγκεκριμένων συμφερόντων, όπως υποψιάζονται οι κακοπροαίρετοι.

Δύο χαρακτηριστικά τραβούν την προσοχή:
1) Η ύπαρξη στυλιστικά ομοιόμορφων πλακάτ που δείχνει συγκεκριμένη πηγή εκπόρευσης των συνθημάτων.
2) Το συνειδητά δοσμένο βάρος στο ζητούμενο του happening, που είναι να περάσει το μήνυμα ότι οι πολίτες θέλουν με κάθε εξαθλίωση κι εξευτελισμό να μείνουν στην ΕΕ. 


Αρχειοθήκη ιστολογίου