Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

Στο πλευρό της Εθνικής γυναικών η ΔΕΗ



Η ΔΕΗ θα υποστηρίξει τη διοργάνωση των αγώνων της εθνικής ομάδας βόλεϊ γυναικών κόντρα στη Γεωργία που θα διεξαχθούν στη Μεγαλόπολη στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Λιγκ.
Το Σαββατοκύριακο 21-22/8 η εθνική ομάδα βόλεϊ γυναικών θα φιλοξενήσει τη Γεωργία στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Λιγκ. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στη Μεγαλόπολη και η ΔΕΗ θα υποστηρίξει την προσπάθεια της εθνική ομαδας.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:  

"Η προσπάθεια της Εθνικής Γυναικών στο European League 2015 συνεχίζεται στην Μεγαλόπολη με τους αγώνες κόντρα στην Γεωργία (21-22 Αυγούστου). Δίπλα στην Εθνική του Γιάννη Καλμαζίδη, βρίσκεται η ΔΕΗ.
Η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού έχει έντονη δραστηριότητα στην περιοχή της Μεγαλόπολης, έχοντας το Λιγνιτικό Κέντρο Μεγαλόπολης, αλλά και τα Ορυχεία Χωρεμίου, Μαραθούσας και Κυπαρισσίων και πάντα προσπαθεί να προσφέρει στην πόλη και στην τοπική κοινωνία. Μια προσφορά που γίνεται μέσω υποστήριξης εκδηλώσεων που αφορούν τον πολιτισμό και την τουριστική ανάπτυξη, επίσης δίνει επίσης μεγάλο βάρος στην επιχειρηματική ανάπτυξη, ενώ πολλές είναι και οι ενέργειες εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.
ADVERTISEMENT
Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει ο αθλητισμός, καθώς δεν είναι πρώτη φορά που η ΔΕΗ υποστηρίζει μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις στην περιοχή και η διοργάνωση των αναμετρήσεων με την Γεωργία για την 4η αγωνιστική του European League 2015, το αποδεικνύει περίτρανα."

 

Αρχειοθήκη ιστολογίου