Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

ΕΔΟΠ-ΔΕΗ: ΜΕΘΟΔΕΥΟΥΝ ΛΟΥΚΕΤΟ στη Γ’Σεπτεμβρίου





Ως εργαζόμενοι στη ΔΕΗ ζήσαμε την κατάρρευση του
ασφαλιστικού μας συστήματος και βιώνουμε σήμερα τα αποτελέσματά του. Το μόνο που απέμεινε από την ασφάλιση στον εργοδότη, είναι μία εξυπηρέτηση πρωτοβάθμιας υγείας, μέσω των τριών πολυϊατρείων στην Αττική.
Δυστυχώς, η παρελκυστική τακτική που ακολουθήθηκε από τους αρμόδιους έβαλε προσφάτως λουκέτο στο Πολυϊατρείο Πειραιά και μεθοδεύεται το ίδιο για το πολυϊατρείο της Γ΄ Σεπτεμβρίου, γεγονός που θα είναι ολέθριο για τους εργαζόμενους και συνταξιούχους στη ΔΕΗ.
Η εξέλιξη αυτή, δεν είναι κεραυνός εν αιθρία!!! Έχει να κάνει με την παντελή έλλειψη αδιαφορίας των αρμόδιων, τόσο στη..
ΔΕΗ όσο και των εκάστοτε διοικούντων στο Υπουργείο Υγείας. Τι έκαναν τέσσερα χρόνια και ποια είναι η πρόταση της ΓΔ/ΑΝΠ, των συνεργατών και των επιτροπών; Γιατί δεν έγινε ένα νέο οργανόγραμμα που θα οδηγούσε στη δημιουργία του νέου πολυϊατρείου; Πρόκειται για αδιαφορία, ανικανότητα ή εμπαιγμός; Γιατί λέμε αμέσως ΝΑΙ στις εντολές των αρμοδίων του ΠΕΔΥ και δεν υπάρχει κανένας αντίλογος; Άραγε ποιος είναι ο σχεδιασμός της ΓΔ/ΑΝΠ;
Ακούμε επί τέσσερα χρόνια την δημιουργία του νέου Πολυϊατρείου στην Αττική το οποίο θα στεγάσει και τα τρία πολυϊατρεία, αλλά δυστυχώς ακόμη σχεδιάζεται στα χαρτιά. Ένα έμπειρο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό σε λίγο θα αφομοιωθεί σε μονάδες στο ΠΕΔΥ, ενώ ο εξοπλισμός απαξιώνεται ή τον αρπάζουν με το έτσι θέλω οι υπηρεσίες του ΠΕΔΥ, χωρίς να υπάρχει καμία αντίδραση από την ΔΕΗ. Άραγε δεν είναι περιουσία της ΔΕΗ ο εξοπλισμός;
Δηλώνουμε ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ το πολυϊατρείο δεν θα κλείσει επειδή κάποιοι μεθοδεύουν αυτή την λύση ή εσκεμμένα αδιαφορούν.
  • Ζητάμε άμεση λύση και την δημιουργία ενός πολυδύναμου πολυϊατρείου στο κέντρο της Αθήνας
  • Καλούμε την Διοίκηση της ΔΕΗ να πάρει άμεσα πρωτοβουλίες, προκειμένου να τρέξουν οι διαδικασίες για την δρομολόγηση του νέου Πολυϊατρείου.
Προειδοποιούμε τους «Δούρειους Ίππους» που παίζουν άσχημο ρόλο για την βιωσιμότητα του Πολυιατρείου της Γ’Σεπτεμβρίου, προκειμένου να είναι ευνοούμενοι στο ΠΕΔΥ, να σταματήσουν γιατί πλέον αποκαλύφθηκαν.
Τέλος καλούμε την ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ να πράξει το αυτονόητο ή μάλλον να απαιτήσει να γίνει το ίδιο που έκαναν για την Πτολεμαΐδα και Θεσσαλονίκη. Η σιωπή δεν βοηθά!!!!
Η ΕΔΟΠ/ΔΕΗ θα είναι πρωτοστάτης για την υπεράσπιση και σωτηρία των πολυϊατρείων Αθηνών. Δεν διαπραγματευόμαστε τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας.
  • Δεν απεμπολούμε την ασφαλιστική μας σχέση
  • Δεν εκποιούμε τον εξοπλισμό
  • Δεν χαρίζουμε το προσωπικό
Γραφείο Τύπου / ΕΔΟΠ-ΔΕΗ

Αρχειοθήκη ιστολογίου