Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Διαπληκτισμός του Αδαμίδη της ΓΕΝΟΠ με δημοσιογράφο για τη διακοπή ρεύματος σε άνεργο


Έντονος διαπληκτισμός και βαρείς χαρακτηρισμοί ακούστηκαν, στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 "Καλημέρα Ελλάδα", μεταξύ του δημοσιογράφου Γιώργου Παπαδάκη και του προέδρου της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Γιώργου Αδαμίδη.

Τα αίματα άναψαν όταν ο δημοσιογράφος του καναλιού έδωσε το λόγο σε τηλεθεατή, ο οποίος κατήγγειλε την ΔΕΗ πως του έκοψε το ρεύμα την στιγμή που τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του είναι άνεργοι και έχουν να συντηρήσουν τρία παιδιά. 
Το κλίμα βάρυνε όταν ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ρώτησε τον άνεργο πόσα χρόνια έχει να πληρώσει τους λογαριασμούς του και αν έχει..
πληρώσει τον λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ, αφήνοντας να εννοηθεί ότι εσκεμμένα δεν πλήρωνε το ρεύμα.
«Δεν σου επιτρέπω, έρχεσαι εδώ με τον παχυλό μισθό σου και κατηγορείς έναν άνθρωπο άνεργο με τρία παιδιά ότι είναι κακοπληρωτής; Δεν το επιτρέπω αυτό» ξέσπασε ο κ. Παπαδάκης. 
«Εσείς είστε εκπρόσωπος της ΔΕΗ ή των συνδικαλιστών;» ρώτησε ο κ. Παπαδάκης τον κ. Αδαμίδη και συμπλήρωσε: «Δεν σας δίνω το δικαίωμα να συνεχίσετε» με τον κ. Αδαμίδη να κάνει λόγο για φασισμό.
«Έχετε την εντύπωση ότι θα ανεχθούμε εδώ να συνεχίσουμε να ακούμε όλα αυτά που λέτε, κάνετε λάθος. Προπαγάνδα στο κόμμα σας», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης και ζήτησε από από το κοντρόλ να τον βγάλουν από το "παράθυρο".
"Έχετε γίνει ρεζίλι με αυτά που λέτε" είπε ο κ. Παπαδάκης στον κ. Αδαμίδη.

Αρχειοθήκη ιστολογίου