Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Θα βυθίσετε τη μισή πόλη στο σκοτάδι

Με επιστολή τους προς την ΔΕΗ, οι εκπολιτιστικοί σύλλογοι του Νοτιου Διαμερίσματος της Πάτρας, ζητούν την αναστολή των 5000 προγραμματισμένων διακοπών ρεύματος έως τα τέλη Ιανουαρίου 2016, για να μην βυθιστεί η μισή πόλη στο σκοτάδι, μέχρι να ενημερωθούν όλοι οι καταναλωτές και να ενταχθούν οι ενδιαφερόμενοι στο κοινωνικό τιμολόγιο.
Στην επιστολή αναφέρονται τα εξής:
"Μετά από ενημέρωση που είχαμε από τα ΜΜΕ για τις διακοπές της ηλεκτροδότησης στην πόλη μας, φτάνουν τις 5.000 χιλιάδες. Όπως καταλαβαίνετε θα βυθιστεί η μισή πόλη στο σκοτάδι.
Μετά τα τελευταία κρούσματα διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος στις περιοχές μας παρακαλούμε να δώσετε εντολή να σταματήσουν αυτή την κοινωνική βαρβαρότητα και να αποκαταστήσετε τις..
τυχόν άδικες διακοπές.
Από την μεριά μας θα εξακολουθήσουμε να ενημερώνουμε τους κατοίκους για την ένταξή τους στο κοινωνικό και σε ευνοϊκά τιμολόγια για κάθε περίπτωση, σε συνεργασία με τα κατά τόπους γραφεία της ΔΕΗ.
Δεν θα θέλαμε σε καμία περίπτωση να αναγκαστούμε να προχωρήσουμε σε δυναμικές κινητοποιήσεις και αλίμονο να μην ζήσουμε κάποιο δυστύχημα σε συνάνθρωπό μας επειδή έγινε διακοπή σε ηλεκτρική σύνδεση.
Επειδή η ΔΕΗ είναι εταιρεία κοινωφελής και θα πρέπει σε αυτές τις δύσκολες και απάνθρωπες ημέρες, να δείξει ακόμη περισσότερο την ανθρωπιά και την κοινωνική της ευαισθησία, στους δοκιμαζόμενους και έχοντες ανάγκη συνανθρώπους μας.
Είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε μαζί σας για εφαρμογή των παραπάνω.
Αιτούμαστε: Να αναστείλετε τις προγραμματισμένες διακοπές από σήμερα και στην περίοδο των εορτών και έως και το τέλος Ιανουαρίου 2016.
Είμαστε σίγουροι ότι από τη θέση που κατέχετε διαχειριζόμενος ένα από τα πολυτιμότερα κοινωνικά αγαθά, θα αποτρέψετε τη στέρησή του, διασφαλίζοντας σε πολλές περιπτώσεις την ίδια τη ζωή των συμπολιτών μας απομακρύνοντας ταυτόχρονα ακραίες καταστάσεις."

 http://energypress.gr/news/syllogoi-notioy-diamerismatos-patras-pros-dei-tha-vythisete-ti-misi-poli-sto-skotadi

Αρχειοθήκη ιστολογίου