Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Η Διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ υλοποιεί μνημονιακές αποφάσεις

ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΔΕΗ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ

Η Ένωση Τεχνικών ΔΕΗ Ν. Λάρισας με αίσθημα ευθύνης και
σοβαρότητας και χωρίς να κάνει ψηφοθηρική πολιτική καταγγέλλει την Διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ που υλοποιεί μνημονιακές αποφάσεις, κλείνοντας μετά από 40 χρόνια λειτουργίας το υποπρακτορείο της ΔΕΗ στον Τύρναβο, έρχεται να αποτελειώσει ότι δεν πρόλαβαν οι προηγούμενες Διοικήσεις. 
Είναι να αναρωτιέται κανείς με ποια λογική, αν υπάρχει, πάρθηκε αυτή η απόφαση παρά τις διαβεβαιώσεις που είχαμε πάρει στο παρελθόν , όχι για το κλείσιμο του υποπρακτορείου αλλά για την..
επάνδρωσή του.
Το υποπρακτορείο Τυρνάβου καλείται να καλύψει μια περιοχή με 10.000 καταναλωτές, οι οποίοι είναι 7.500 οικιακοί καταναλωτές, 1.500 αρδευτικές παροχές και 200 βιομηχανικοί πελάτες. Επίσης έχει καλύπτει και τον ορεινό όγκο της Βερδικούσιας με πάρα πολλά ποιμνιοστάσια, στα οποία η αποκατάσταση των βλαβών θα πρέπει να γίνεται άμεσα.
Με το κλείσιμο του υποπρακτορείου μεγαλώνει ο γεωγραφικός όγκος της περιοχής της Λάρισας και είναι αδύνατον να αποκατασταθούν οι βλάβες αυθημερόν. Φανταστείτε το ένα και μοναδικό συνεργείο της περιοχής της Λάρισας, που θα είναι στην Κάρλα ή στο Μ. Μοναστήρι να πρέπει να μεταβεί στη Βερδικούσια ή στα χωριά του πρώην Δήμου Ποταμιάς για αποκατάσταση βλαβών ή κομμένο σύρμα, το οποίο θα βρίσκεται κάτω στο έδαφος με ρεύμα. Φανταστείτε τί θα γίνει τους καλοκαιρινούς μήνες που η αποκατάσταση βλαβών θα γίνεται σε 4 και 5 ημέρες. Όλα αυτά δεν θα έχουν οικονομικό όφελος προς την επιχείρηση αλλά θα χάνονται πολλές εργατοώρες στον δρόμο.
Ζητάμε την άμεση πρόσληψη 40 τεχνικών για να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε και να καλύψουμε τις ανάγκες. Φτάνει πια η απαξίωση της ΔΕΗ. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για μια ΔΕΗ δημόσια για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας.

Αρχειοθήκη ιστολογίου