Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Συλλυπητήρια Σκουρλέτη για το θάνατο του 42χρονου στο Αμύνταιο

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνος Σκουρλέτης
εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια, τους οικείους και τους συναδέλφους του 42χρονου ηλεκτρολόγου της ΔΕΗ, πατέρα τριών παιδιών, ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια εργασιών αποκατάστασης ηλεκτρολογικής βλάβης στο ορυχείο της Επιχείρησης στο Αμύνταιο Φλώρινας. 
«Το Τμήμα Επιθεώρησης Μεταλλείων Β. Ελλάδας του Υ.Π.ΕΝ. έσπευσε άμεσα στον χώρο εργασίας και έχει ξεκινήσει την έρευνα προκειμένου να διαπιστωθούν οι αιτίες του δυστυχήματος και, εφόσον προκύψουν, να αποδοθούν με αυστηρότητα οι ανάλογες ευθύνες ή να δρομολογηθούν οι απαραίτητες αλλαγές ώστε να ..
ενισχυθούν τα μέτρα ασφάλειας της  εργασίας.    
Η προστασία της ανθρώπινης ζωής αποτελεί προτεραιότητα για το  Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, το οποίο επιδιώκει σταθερά την ενδυνάμωση του πλαισίου για την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων, στους τομείς ευθύνης του. 
Η αποτροπή των εργατικών ατυχημάτων, η πρόληψη, η ενίσχυση του θεσμικού πλαισίου, η ενίσχυση των ελεγκτικών μηχανισμών, αποτελούν βασικές και διαρκείς στοχεύσεις του Υπουργείου», τονίζεται στην ανακοίνωση του Υπ. Περιβάλλοντος & Ενέργειας.  

 http://epoli.gr

Αρχειοθήκη ιστολογίου