Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Ένοπλη ληστεία με δύο δράστες έξω από υποκατάστημα της ΔΕΗ

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε νωρίτερα έξω από υποκατάστημα
της ΔΕΗ, στη Χαριλάου Θεσσαλονίκης, απ' όπου δύο δράστες άρπαξαν τις εισπράξεις της επιχείρησης και εξαφανίστηκαν.
Η ληστεία σημειώθηκε γύρω στις 2.20 μετά το μεσημέρι επί της οδού Παπαναστασίου. Σύμφωνα με την Αστυνομία, την ώρα εκείνη είχε φτάσει στο σημείο η χρηματαποστολή που επρόκειτο να παραλάβει τα χρήματα. Οι δράστες επέβαιναν σε δίκυκλο και ακινητοποίησαν υπό την απειλή όπλου άνδρα που κρατούσε τη βαλίτσα με τα χρήματα.
Αδιευκρίνιστο παραμένει προς το παρόν εάν το θύμα ήταν..
υπάλληλος της ΔΕΗ ή μέλος της χρηματαποστολής, ενώ άγνωστο είναι επίσης το ύψος της «λείας». Το δίκυκλο βρέθηκε λίγη ώρα αργότερα εγκαταλελειμμένο κοντά στην περιοχή.
Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

Υποσχόταν έκπτωση υποδυόμενος τον υπάλληλο της ΔΕΗ

Περισσότερα από 26.000 ευρώ φέρεται να απέσπασε από επιχειρηματίες τους οποίους εξαπάτησε 36χρονος στη Θεσσαλονίκη, υποδυόμενος τον υπάλληλο της ΔΕΗ.
O άνδρας υποσχόταν δήθεν έκπτωση στα τιμολόγια της επιχείρησης, ενώ η δράση του αποκαλύφθηκε ύστερα από έρευνες που διενήργησαν αστυνομικοί του τμήματος ασφαλείας Νεάπολης Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε εναντίον του, σε διάστημα τριών μηνών, από τον Σεπτέμβριο έως το Νοέμβριο του περασμένου έτους, εξαπάτησε τρεις επιχειρηματίες στη Θεσσαλονίκη και στις Σέρρες, με τη «λεία» του να φτάνει τις 26.754 ευρώ.

energypress.gr

Αρχειοθήκη ιστολογίου