Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Μέτρα για τις κλοπές μετασχηματιστών αποφάσισαν ΔΕΔΔΗΕ και Αστυνομική Διεύθυνση Βοιωτίας

Συνάντηση στελεχών του ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ των Περιοχών Λιβαδειάς
και Θήβας με τον Αστυνομικό Διευθυντή Βοιωτίας Μ. Τσάτση παρουσία του Διοικητή Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς Γ. Νικολόπουλου  πραγματοποιήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση  με θέμα την αντιμετώπιση του φαινομένου της κλοπής μετασχηματιστών και καλωδίων, από το εναέριο δίκτυο Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας της ΔΕΗ ΑΕ.
Στη συνάντηση συναποφασίστηκαν μία σειρά προληπτικών και κατασταλτικών μέτρων με στόχο την αντιμετώπιση και τον περιορισμό του φαινομένου που έχει ως αποτέλεσμα, η επιχείρηση να υπόκειται μεγάλες ζημιές με σοβαρές επιπτώσεις και στην αγροτική παραγωγή.
Η Αστυνομική Διεύθυνση θα εντείνει τις ενέργειες της στην.. κατεύθυνση πάταξης του φαινομένου. Προς τον σκοπό αυτό, καλεί κάθε εμπλεκόμενο φορέα ή ιδιώτη (αγρότες, αγροτικοί συνεταιρισμοί, Δήμοι, κρατικές υπηρεσίες κλπ), για οποιαδήποτε ύποπτη κίνηση, να ενημερώνουν τις Αστυνομικές Αρχές και τις υπηρεσίες του ΔΕΔΔΗΕ στη Λιβαδειά και στη Θήβα (τηλ. 22610 28655 και 22620 27662 αντίστοιχα).
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Δ/ντης  ΔΕΔΔΗΕ Περιοχής Λιβαδειάς Δ. Τζήμητρας  ο προϊστάμενος Τομέα Δικτύου Περιοχής Λιβαδειάς Ι. Τσούτσας,  ο Δ/ντής της Περιοχής Θήβας  Γ. Αθανασιάδης  και ο προϊστάμενος του Τομέα Δικτύου Περιοχής Θήβας Γ. Σιδέρης  όπως επίσης και η Νομική Σύμβουλος του ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ Σ. Μανάρα – Μαυράκη.


 http://energypress.gr

Αρχειοθήκη ιστολογίου