Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Για το αγροτικό ρεύμα συζήτησαν ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Παπαδόπουλος με τη ΔΕΗ

Θέματα που άπτονται της ρύθμισης οφειλών των αγροτών προς τη ΔΕΗ τέθηκαν στην ατζέντα της συνάντησης που έγινε ανάμεσα στον βουλευτή Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παπαδόπουλος και τον γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Πέτρου Παπαγεωργίου με τον διευθυντή της ΔΕΗ Λάρισας Σωτήρη Αλευρά και τον διευθυντή Εμπορίας Παναγιώτη Ζιάκα.
Στην συνάντηση ο Λαρισσαίος βουλευτής ενημέρωσε για τις ρυθμίσεις του αγροτικού ρεύματος. Ειδικότερα, οι παρευρισκόμενοι διευκρίνισαν ότι έλαβαν ενημέρωση η οποία..
ορίζει ότι οι αγρότες έχουν την δυνατότητα να ρυθμίσουν τις οφειλές τους σε 36 δόσεις με μηδενική προκαταβολή και ιδιαίτερα για τους ενταγμένους πολίτες στο κοινωνικό τιμολόγιο ισχύει μια ιδιαίτερη ευαισθησία και για το λόγο αυτό δεν γίνονται διακοπές. Τέλος για οφειλές οικιακών χρηστών ισχύει 10% προκαταβολή και 36 δόσεις.
Ο βουλευτής ενημερώθηκε από το σωματείο των εργαζομένων για τα προβλήματα του κλάδου και συγκεκριμένα για τις ελλείψεις τεχνικού προσωπικού.
Στην συνέχεια, ο κ. Παπαδόπουλος συνεχάρη τους εργαζομένους για το έργο τους και επισήμανε ότι πρέπει να γίνουν ενέργειες προκειμένου η ΔΕΗ να έχει έναν πλήρη κοινωνικό χαρακτήρα για να συμβάλλει προωθητικά στην κοινωνική πολιτική και να ρίξει το βάρος για είσπραξη οφειλών από τους έχοντες. Τέλος δήλωσε ότι χρειάζεται συνεργασία προκειμένου να γίνει διεύρυνση του κοινωνικού τιμολογίου καταναλωτών σε περισσότερες ευπαθείς ομάδες.

http://energypress.gr/

Αρχειοθήκη ιστολογίου