Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Καρφιά Λαφαζάνη για τους τοπικούς συνδικαλιστές της ΔΕΗ: ''Οταν βλέπουν υπουργό γλύφουν''-''αυτοί οι άνθρωποι είναι τρωκτικά''.

απο την συγκέντρωση της ΛΑΕ στην Κοζάνη
Επίθεση στους μνημονικούς συνδικαλιστές εξαπέλυσε από την Κοζάνη ο Παναγιώτης Λαφαζάνης κατά την διάρκεια της ομιλίας του στην Κοζάνη.  Εκφράζοντας το παράπονο του κόμματος του και του ιδίου
προσωπικά γιατί δεν τίμησαν με την παρουσία τους τις  συσκέψεις που έγιναν για θέματα της ΔΕΗ παρότι είχαν προσκληθεί με  αφορμή την επίσκεψη του τόνισε ότι ''όταν βλέπουν υπουργό γλύφουν'' για να το διακόψει κάποιος από το ακροατήριο λέγοντας ότι ''όχι μόνο γλύφουν αλλά θέλουν  κάνουν και συνδιοίκηση'' . Την άποψη αυτή επικρότησε και ο Π. Λαφαζάνης σημειώνοντας  ότι ''κάνουν συνδιοίκηση με στόχο να νέμονται πρώτοι τα προνόμια''. Και συνέχισε λέγοντας ότι ''αυτοί οι άνθρωποι είναι τρωκτικά''.
 Η παραπάνω αναφορά του Π. Λαφαζάνη στην Κοζάνη έχει
το δικό της ειδικό βάρος, καθότι το σύνολο της συνδικαλιστικής τοπικής.. ιεραρχίας από την ΓΕΝΟΠ έως το Σπάρτακο και την Ένωση, πέρασαν από το γραφείο του κι φωτογραφήθηκαν για το περιβόητο βοήθημα φαγητού  που υπέγραψε το 2015 ως υπουργός εν μέσω κρίσης, δίδοντας στην ουσία αύξηση 150 /μήνα σε κάθε εργαζόμενοι της ΔΕΗ.
Η αναφορά του Λαφαζάνη στους μνημονικούς συνδικαλιστές, σήμερα, το 2016, έχει επίσης την δική της αξία, καθότι γνωστοί συνδικαλιστικοί «βαρόνοι» από το ΠΑΣΟΚ και την  ΝΔ όπως ο Νίκος Φωτόπουλος ο  Π. Καραλευτερης, ο Γ. Αδαμιδης,  Θεοχάρης, Μάστορας, Μανές κλπ,  όλη την προηγούμενη  περίοδο και σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα ανέμιζαν αντιμνημονιακές παντιέρες, ενώ σήμερα, παρότι νέμονται την ίδια σχεδόν διοικητική και συνδικαλιστική εξουσία, βρίσκονται σε περιβάλλον σιωπής.

Από το http://www.vetonews.gr/paraskinio/item/43504-karfia-lafazani-gia-tous-topikoys-syndialistes-tis-dei-otan-vlepoun-ypourgo-glyfoun

Αρχειοθήκη ιστολογίου