Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Ελληνογερμανική συνεργασία στον ενεργειακό τομέα προ των πυλών


Ο Ομοσπονδιακός Υπουργός Οικονομίας και Ενέργειας της Γερμανίας, κ. Sigmar Gabriel και ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Πάνος Σκουρλέτης και ο Υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, κ. Γεώργιος Σταθάκης θα κηρύξουν από κοινού την έναρξη του ενεργειακού συνεδρίου με θέμα «Ενεργειακή μετάβαση στην Ελλάδα και τη Γερμανία – Προοπτικές έως το 2020 κι έπειτα».
Το Συνέδριο διοργανώνεται στην Αθήνα την 1η Ιουλίου με πρωτοβουλία του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Οικονομίας και Ενέργειας της Γερμανίας, του Ελληνικού Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και του Ελληνικού Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού. Το συνέδριο συντονίζεται..
από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο με την υποστήριξη των GIZ, Friedrich Ebert Stiftung, ΚΑΠΕ και Enterprise Greece Invest & Trade.
Με την ευκαιρία της επίσκεψής του στη χώρα μας, ο Ομοσπονδιακός Υπουργός Οικονομίας και Ενέργειας της Γερμανίας, κ. Sigmar Gabriel, θα μιλήσει ως επίσημος προσκεκλημένος στο δείπνο του Ελληνογερμανικού Επιμελητήριου στις 30 Ιουνίου με θέμα «Ελλάδα και Γερμανία – Εταίροι για την ανάπτυξη και την απασχόληση». Στην εκδήλωση θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, κ. Γεώργιος Σταθάκης και ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Πάνος Σκουρλέτης.
Ο Ομοσπονδιακός Υπουργός Οικονομίας και Ενέργειας της Γερμανίας, κ. Sigmar Gabriel, θα συνοδεύεται από επιχειρηματική αποστολή που αποτελείται μεταξύ άλλων από εκπροσώπους γερμανικών επιχειρήσεων από τους κλάδους των ΑΠΕ, του τουρισμού και των κατασκευών, καθώς και από τον τραπεζικό τομέα.

 http://energypress.gr

Αρχειοθήκη ιστολογίου