Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Εν αναμονή του NOME οι ιδιώτες του ρεύματος ανανεώνουν τις προσφορές προς τους καταναλωτές

Τηρώντας στάση αναμονής προκειμένου, αφενός μεν να δούν τις λεπτομέρειες της απόφασης που θα λάβει επίσημα αυτή την εβδομάδα η ΔΕΗ για ελάφρυνση κατά 15% των συνεπών οικιακών καταναλωτών και αφετέρου να δούν τον τρόπο εφαρμογής των δημοπρασιώνNOME, οι εταιρείες λιανικής ρεύματος παρατείνουν, σιωπηρά ή επίσημα τις προσφορές και τις προωθητικές ενέργειές τους.
Το ισχυρό χαρτί των ιδιωτικών εταιρειών είναι ότι ακόμη και με τους ισχύοντες τιμοκαταλόγους, το όφελος συγκριτικά με τις χρεώσεις της ΔΕΗ είναι στις περισσότερες περιπτώσεις μεγαλύτερο και η έκπτωση που προαναγγέλθηκε από τη ΔΕΗ δεν καθιστά τις χρεώσεις της ΔΕΚΟ φθηνότερες, αν και περιορίζει τη διαφορά συγκριτικά με αρκετούς τιμοκατάλογους του ανταγωνισμού. 
Στην πραγματικότητα η περίοδος μέχρι τον Σεπτέμβριο θεωρείται ότι θα είναι μια..
εμπορικά υποτονική περίοδος, σε αντίθεση με ότι προβλέπεται ότι θα συμβεί από το Σεπτέμβριο και μετά, οπότε με ξεκαθαρισμένο το τοπίο, θα ξεκινήσει ουσιαστικά η μεγάλη μάχη του ανταγωνισμού στη λιανική του ρεύματος.
Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με τις πληροφορίες του energypress:
·         Η ΗΡΩΝ έχει αποφασίσει να παρατείνει τουλάχιστον μέχρι το τέλος Ιουνίου την προσφορά που έχει σε ισχύ, σύμφωνα με την οποία δίνει έκπτωση ύψους 40% επί της αξίας της ημερήσιας κατανάλωσης στα οικιακά τιμολόγια για τους πρώτους τρεις μήνες.
·         Η ELPEDISON έδωσε κι αυτή παράταση, τουλάχιστον μέχρι τις 15 Ιουνίου, στην προωθητική ενέργεια που «έτρεξε» με μεγάλη επιτυχία το προηγούμενο διάστημα, σύμφωνα με την οποία ο καταναλωτής πληρώνει στάνταρ 1 ευρώ την ημέρα για το ηλεκτρικό ρεύμα του σπιτιού του, όσο και αν καταναλώνει, για τους 5 πρώτους λογαριασμούς, χωρίς πάγια για πάντα και χωρίς εγγύηση.
·         Η PROTERGIA συνεχίζει επίσης, χωρίς να έχει ανακοινώσει νέα ημερομηνία λήξης, να προσφέρει στους νέους καταναλωτές νυχτερινή χρέωση (0,0661€/kWh)  για όλο το 24ωρο, για τους 4 πρώτους μήνες του συμβολαίου.
·         Η WATT+VOLT συνεχίζει μέχρι 30 Ιουνίου να προσφέρει χρέωση προμήθειας ρεύματος, ύψους 0,08277€/kWh σταθερή μέχρι τον Δεκέμβριο του 2016 ή τον Δεκέμβριο του 2017, ανάλογα με τις επιλογές του πελάτη, για όσους από τους νέους πελάτες είναι διατεθειμένοι να πληρώνουν το λογαριασμό τους με πάγια εντολή.
·         Επίσης, η VOLTERRA προσφέρει σε όλους τους νέους πελάτες (οικιακούς και επαγγελματίες) που θα κάνουν αίτηση μέχρι 30 Ιουνίου, έκπτωση της τάξεως του 10% μέχρι το τέλος του 2016 επί του τιμοκαταλόγου της.

 http://energypress.gr

Αρχειοθήκη ιστολογίου