Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

Καρκατσούλης για ΛΑΓΗΕ: «Ο Σκουρλέτης βολεύει άλλον έναν ημέτερο με φωτογραφική διάταξη»


Επιχείρηση «βολέματος ημετέρου» από τον Πάνο Σκουρλέτη στη ΛΑΓΗΕ ΑΕ, καταγγέλλει ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ποταμιού, Παναγιώτης Καρκατσούλης, ο οποίος με ανάρτησή του στο twitter, χαρακτηρίζει «ορισμό της φωτογραφικής διάταξης» το άρθρο 39 του νομοσχεδίου του Υπουργού Περιβάλλοντος για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, το οποίο δίνει τη δυνατότητα σε μισθωτό του ΑΔΜΗΕ να καταλάβει τη θέση του προέδρου της ΛΑΓΗΕ ΑΕ.
Συγκεκριμένα η επίμαχη διάταξη αναφέρει ότι: «παρέχεται η δυνατότητα σε μισθωτό της ΑΔΜΗΕ ΑΕ που έχει διατεθεί στην ΛΑΓΗΕ ΑΕ να συμμετέχει στο Δ.Σ της ΛΑΓΗΕ ΑΕ και να επιλέγεται ως ..
Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλός της συνεχίζει δε την ασφάλισή του στους φορείς που ήταν ασφαλισμένος ως μισθωτός, στους οποίους καταβάλλονται από τη ΛΑΓΗΕ ΑΕ οι οικείες ασφαλιστικές εργοδοτικές εισφορές για τις πάσης φύσεως αμοιβές και αποζημιώσεις που λαμβάνει ως μέλος ή Πρόεδρος ττου ΔΣ ή ως Διευθύνων Σύμβουλος της ΛΑΓΗΕ ΑΕ».
Ο Παναγιώτης Καρκατσούλης, βλέπει πίσω από τις γραμμές της εν λόγω ρύθμισης ξεκάθαρη προσπάθεια του κου Σκουρλέτη για «ρουσφέτι» και σχολιάζοντας σκωπτικά τη διάταξη σημειώνει: «πιο ειλικρινές θα ήταν αν ο υπουργός που εισηγείται τη συγκεκριμένη διάταξη έβαζε σε αυτή και το ονοματεπώνυμο του εν δυνάμει προέδρου της ΛΑΓΗΕ».
Με ενδιαφέρον πάντως αναμένεται η απάντηση του Υπουργού Περιβάλλοντος κατά την σημερινή συζήτηση του νομοσχεδίου στην Ολομέλεια, καθώς και τα επιχειρήματα που θα διατυπώσει για να αποκρούσει τις κατηγορίες.

 http://energypress.gr/news/karkatsoylis-gia-lagie-o-skoyrletis-voleyei-allon-enan-imetero-me-fotografiki-diataxi

Αρχειοθήκη ιστολογίου