Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Αγώνας δρόμου από τη ΔΕΔΔΗΕ για την αποκατάσταση των ζημιών


Ο ΔΕΔΔΗΕ συνεχίζει σε 24ωρη βάση τις εργασίες αποκατάστασης των εκτεταμένων βλαβών, που προκλήθηκαν από το σφοδρό και πρωτόγνωρο ανεμοστρόβιλο, που έπληξε το βορινό τμήμα του Ν. Ηλείας την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016.
Όπως τονίζει σε σχετική ανακοίνωση:
Ήδη, μετά την άμεση κινητοποίηση των τεχνικών συνεργείων του Ν. Ηλείας και των όμορων νομών Αχαΐας και Αρκαδίας, αποκαταστήθηκε η πλειοψηφία των βλαβών στο δίκτυο διανομής και ηλεκτροδοτήθηκε το σύνολο σχεδόν των καταναλωτών της πληγείσας περιοχής.
Ο ΔΕΔΔΗΕ καταβάλει προσπάθεια προκειμένου άμεσα να ολοκληρώσει την
αποκατάσταση των βλαβών στο σύνολο των εγκαταστάσεων Διανομής του Νομού.
Παρακαλούνται οι πελάτες μας να επικοινωνούν στις περιπτώσεις βλαβών με τον ΔΕΔΔΗΕ/Περιοχή ΠΥΡΓΟΥ στα τηλέφωνα 26210-36279, 1050 και στο τηλέφωνο 26230-22235 για το Πρακτορείο ΛΕΧΑΙΝΩΝ όλο το 24ωρο. Σημειώνεται ότι, για λειτουργικούς λόγους, η επικοινωνία με τον ΔΕΔΔΗΕ είναι σκόπιμο να γίνεται για τρέχοντα προβλήματα βλαβών και όχι για θέματα που μπορούν να αντιμετωπισθούν μετά την επίλυση των προβλημάτων της θεομηνίας.
Τονίζεται ιδιαίτερα στους πολίτες ότι, για λόγους ασφαλείας, τα δίκτυα θα πρέπει να θεωρούνται πάντα Υπό Τάση και τυχόν βλάβες θα πρέπει να αναφέρονται αμέσως στον ΔΕΔΔΗΕ, στην Αστυνομία ή στην Πυροσβεστική, αποφεύγοντας με κάθε τρόπο προσέγγιση σε αυτά.

http://energypress.gr/news/ileia-agonas-dromoy-apo-ti-deddie-gia-tin-apokatastasi-ton-zimion

Αρχειοθήκη ιστολογίου