Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

Το Προεδρείο των Καταμετρητών στην Περιοχή Κορίνθου του ΔΕΔΔΗΕ


Επίσκεψη στην Περιοχή Κορίνθου του ΔΕΔΔΗΕ πραγματοποίησε το Προεδρείο του Συλλόγου Καταμετρητών, ο Πρόεδρος Δημήτρης Καρέλης, ο Γενικός Γραμματέας, Γιάννης Καλπούζος και ο Ταμίας Σπύρος Σπυρόπουλος, την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016.
Στα γραφεία του ΔΕΔΔΗΕ στην Κόρινθο συνάντησαν τον Διευθυντή κ. Αλέξανδρο Δεληγιάννη, καθώς επίσης  συναδέλφους καταμετρητές και διοικητικούς υπαλλήλους και συζήτησαν μαζί τους τα προβλήματα της καταμέτρησης στην ευρύτερη περιοχή (Κιάτο, Ξυλόκαστρο, Λουτράκι) και τις συνθήκες στον Τομέα Χρηστών Δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ της Περιοχής Κορίνθου.
Κατά την διάρκεια της εποικοδομητικής συζήτησης διαπιστώθηκε σημαντική σύγκλιση απόψεων όλων των πλευρών, ως προς το μέλλον και την πορεία του ΔΕΔΔΗΕ, αλλά και τους τρόπους με τους οποίους θα πρέπει να αντιμετωπίζονται τα προβλήματα που προκύπτουν στην άσκηση των καθηκόντων, με έμφαση στην άψογη συνεργασία όλων των τομέων.
Επίσης το προεδρείο συναντήθηκε με συνταξιούχους συναδέλφους, παλιά και δυναμικά στελέχη του Σωματείου, όπως ο Γιώργος Λαζανάς.
Η επόμενη «εξόρμηση» του Προεδρείου προγραμματίζεται σύντομα για τις Περιοχές Πατρών και Πύργου.


Το Γραφείο Τύπου
Π.Σ.Κ.Ε.-ΔΕΗ/ΔΕΔΔΗΕ

Αρχειοθήκη ιστολογίου