Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

235 εποχικοί σε ΔΕΗ και ΔΕΔΔΗΕ

377154.jpg



Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι διαδικασίες αιτήσεων για 235 εποχικούς υπαλλήλους στη ΔΕΗ. Οι ειδικότητες που ζητούνται είναι διοικητικού προσωπικού, μηχανικών και τεχνιτών. Οι υποψήφιοι όλων των ειδικοτήτων πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών. Δειτε παρακάτω τις ανοιχτές θέσεις:

53 ατόμα στη Διεύθυνση Πωλήσεων της ΔΕΗ (Αττική)

Η ΔΕΗ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού πενήντα τριών (53) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Μονάδων της Διεύθυνσης Πωλήσεων (ΔΠΩΛ) στη Διοικητική Περιφέρεια Αττικής, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, τόπο απασχόλησης, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων: 53 ΔΕ Υπάλληλοι Γραφείου (δειτε εδω περισσότερα)

77 προσλήψεις για υπάλληλους γραφείου σε 26 νομούς

Σε προσλήψεις εποχικού προσωπικού αναμένεται να προχωρήσει η ΔΕΗ μέσα στις επόμενες μέρες. Συνολικά θα γίνουν 77 προσλήψεις για υπαλλήλους γραφείου σε 26 νομούς, σύμφωνα με την κατανομή που δημοσιεύσει σήμερα το e-dimosio.gr. Τα άτομα που θα προσληφθούν θα απασχοληθούν σε Υπηρεσιακές μονάδες της Διεύθυνσης Πωλήσεων και σε αντικείμενα που αφορούν σε γραμματειακή υποστήριξη (δειτε εδω περισσότερα)

98 θέσεις εργασίας στη στη Διεύθυνση Παραγωγής Νησιών

Σε προσλήψεις εποχικού προσωπικού θα προχωρήσει η ΔΕΗ για τη Διεύθυνση Παραγωγής Νησιών. Δειτε παρακάτω αναλυτικά τις προκηρύξεις. Προσλήψεις 25 ατόμων στη ΔΕΗ Δωδεκανήσου Η ΔΕΗ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι πέντε (25) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της ∆ιεύθυνσης Παραγωγής Νησιών για τους ΑΣΠ Καλύμνου, (δειτε εδω περισσότερα)

Πρόσληψη μηχανικού στο ΔΕΔΔΗΕ Αττικής

O ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός (1) ατόμου για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Στρατηγικής και Ρύθμισης (ΔΣΡ), που εδρεύει στην Αθήνα (Λεωφ. Συγγρού 47), και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων: 1 ΠΕ Διπλωματούχοι Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής(δειτε εδω περισσότερα)

Θέση για τεχνίτη στο ΔΕΔΔΗΕ Δράμας

Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά ενός (1) ατόμου για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των μονάδων της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. της Δ/νσης Περιφέρειας Μακεδονίας – Θράκης / Περιοχής Δράμας, για τις ανάγκες αυτής, που εδρεύει στο νομό Δράμας και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, τόπο απασχόλησης, (δειτε εδω περισσότερα)

4 θέσεις εργασίας στο ΔΕΔΔΗΕ Χαλκιδικής

O ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών (3) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Δ/νσης Περιφέρειας Μακεδονίας – Θράκης για τις ανάγκες αυτής στην Περιοχή Πολυγύρου, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, τόπο απασχόλησης, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων: 2 ΔΕ Ηλεκτροτεχνιτών Δικτύων 1 ΔΕ Διοικητικών (δειτε εδω περισσότερα)

Ηλεκτροτεχνιτης στο ΔΕΔΔΗΕ Ζακύνθου

Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνει την πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικά ενός (1) ατόµου για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της ∆ιεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου – Ηπείρου, που εδρεύει στη Ζάκυνθο και συγκεκριµένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύµβασης, αριθµού ατόµων: 1 ∆Ε Ηλεκτροτεχνιτών Εναερίων – Υπογείων ∆ικτύων  Υποβολή αιτήσεων συµµετοχής(δειτε εδω περισσότερα)

Πρόσληψη τεχνίτη στο ΔΕΔΔΗΕ Καβάλας

Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ενός (1) ατόμου για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Μονάδων της ∆Ε∆∆ΗΕ Α.Ε. της ∆/νσης Περιφέρειας Μακεδονίας-Θράκης/Περιοχής Καβάλας , για τις ανάγκες αυτής στο Υποπρακτορείο Θάσου, που εδρεύει στο Νομό Καβάλας , και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και (δειτε εδω περισσότερα).

 http://www.e-dimosio.gr

Αρχειοθήκη ιστολογίου