Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Νέα παράταση ως τις 11 Ιανουαρίου για τον σύμβουλο που θα προετοιμάσει τη "μικρή ΔΕΗ προμήθειας"



Νέα παράταση δόθηκε στην πρόσληψη χρηματοοικονομικού-τεχνικού συμβούλου, ο οποίος θα αναλάβει να προετοιμάσει τη διαδικασία σύστασης και εν συνεχεία διάθεσης στον ανταγωνισμό εταιρειών προμήθειας ρεύματος με πελατολόγιο της ΔΕΗ.
Πλέον, μετά τη νέα παράταση, καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή προσφορών ορίζεται η 11η Ιανουαρίου 2017 για το διαγωνισμό που φέρει τον τίτλο «Παροχή τεχνικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών για την διάθεση τμημάτων χαρτοφυλακίου πελατών ΔΕΗ ΑΕ» και έχει συνολικό προϋπολογισμό 2,3 εκατομμυρίων ευρώ.
Αρχικά, η ημερομηνία που είχε τεθεί ήταν η 12η Δεκεμβρίου, στη συνέχεια δόθηκε παράταση ως τις 23 Δεκεμβρίου και πλέον οδεύει για τον Ιανουάριο.
Η ισχύς των προσφορών στο διαγωνισμό θα είναι 3 μήνες, ενώ η  διάρκεια
παροχής των υπηρεσιών θα είναι 8 μήνες και θα ξεκινά από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης.
Αυτό σημαίνει ότι μέχρι και τον Απρίλιο θα είναι γνωστό ποιος είναι ο σύμβουλος που θα επιλέξει η ΔΕΗ και, μετά την υπογραφή της σύμβασης, σε διάστημα 8 μηνών το έργο θα έχει ολοκληρωθεί. Με βάση αυτά, είναι εύλογο να υποθέσουμε ότι το σενάριο για τις εταιρείες λιανικής της ΔΕΗ θα αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά στο τελευταίο τρίμηνο του 2017.
Το εν λόγω θέμα αναμένεται να απασχολήσει και τη Γ.Σ. της ΔΕΗ στις 12 Ιανουαρίου.

 http://energypress.gr/news/nea-paratasi-os-tis-11-ianoyarioy-gia-ton-symvoylo-poy-tha-proetoimasei-ti-mikri-dei

Αρχειοθήκη ιστολογίου