Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Χωρίς αιδώ ο κος Παναγιωτάκης, στήνει φιέστα για το ξεπούλημα του ΑΔΜΗΕ



Συναδέλφισσες-φοι
Ο σημερινός αριστερός Πρόεδρος του Ομίλου ΔΕΗ και  πρώην  Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ  συνεχίζει να προκαλεί με τις ενέργειες του όσον αφορά το θέμα πώλησης του ΑΔΜΗΕ. Ο πάλαι ποτέ επαναστάτης κος Παναγιωτάκης όταν πριν αρκετά χρόνια πρωτοστατούσε  με  επιτηδευμένη και θεατρική οργή σε αποφάσεις προηγούμενων κυβερνήσεων κατέληξε σήμερα να είναι ο καλύτερος φίλος των δανειστών και των ξένων επενδυτικών Εταιριών.

Είναι τέτοιο το θράσος του, απέναντι στους εργαζόμενους του ΑΔΜΗΕ που στήνει ολόκληρη φιέστα και τους καλεί να συμμετάσχουν μέσω πρόσκλησης στην τελετή υπογραφή της σύμβασης πώλησης του 24% του μετοχικού
κεφαλαίου του ΑΔΜΗΕ πανηγυρίζοντας χωρίς αιδώ για  το ξεπούλημα του ΑΔΜΗΕ στους Κινέζους της  State Gridd. Η υποκρισία και η εξαπάτηση των πολιτών  είναι πλέον το κυρίαρχο στοιχείο της σημερινής αριστερής κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ  όπου με «χρήσιμα και έμπειρα εργαλεία», όπως  Προέδρους και Διευθύνοντες Συμβούλους   ΔΕΚΟ και Οργανισμών ξεπουλούν την δημόσια περιουσία σε τιμές ευκαιρίας.

H φιέστα που στήνει ο αριστερός Πρόεδρος του Ομίλου δείχνει το μέγεθος της αλαζονικής και υπερφίαλης συμπεριφοράς και δείχνει ότι τα κάστρα όπως αυτό του ΑΔΜΗΕ πέφτουν από μέσα και ειδικά από ανθρώπους που υπηρέτησαν ποικιλοτρόπως το σύστημα και μεταμορφώθηκαν στους χειρότερους εχθρούς της Επιχείρησης  και των εργαζομένων προς χάριν της εξουσιαστικής του εμμονής.


                                 Γραφείο Τύπου ΔΑΚΕ/ΕΤΕ-ΔΕH

Αρχειοθήκη ιστολογίου