Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

O πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ξεμπροστιάζει Νέα Δημοκρατία και Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ)




Προσπαθώ να καταλάβω τις Διαφορές του ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ με αυτές της ΝΔ στα Ενεργειακά θέματα. Το κακό είναι ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΞΕΛ παίζει εν ου παικτοίς. Δείτε παρακάτω.

Ο Τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Τρικάλων, κ. Κώστας Σκρέκας, με αφορμή τις εξελίξεις στο θέμα της ιδιωτικοποίησης του ΔΕΣΦΑ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Την ώρα που η ανεργία φέρνει σε απόγνωση εκατοντάδες
χιλιάδες Έλληνες, την ώρα που τα δημόσια τα...μεία έχουν ανάγκη από έσοδα, την ώρα που η Κυβέρνηση επιβάλλει νέους φόρους δισεκατομμυρίων και η δεύτερη αξιολόγηση βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού, αυτή την ώρα η μεγαλύτερη αξιοποίηση δημόσιας περιουσίας ύψους 400.000.000 ευρώ και ένα επενδυτικό πρόγραμμα ύψους 2,5 δις ευρώ, που αφορά στη συμφωνημένη απο το 2014 αξιοποίηση του ΔΕΣΦΑ, τινάζονται στον αέρα από την ανίκανη

Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Πιστεύει πραγματικά κανείς ότι αυτή η ακατάλληλη Κυβέρνηση μπορεί να προσελκύσει επενδυτές στη χώρα;

Πιστεύει κανείς ότι η οικονομία θα ανακάμψει και η Ελλάδα θα βγει από τον αναγκαστικό δανεισμό;

Πρέπει να φύγουν τώρα. Όσο περισσότερο μένουν κάνουν κακό στη χώρα».
-----------------------------------------------------------------------------

Ο υπεύθυνος της Κ.O. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για Ενέργεια, Περιβάλλον και Υποδομές, Γιάννης Μανιάτης, με αφορμή το ναυάγιο της ιδιωτικοποίησης του ΔΕΣΦΑ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μια ακόμη βόμβα στη διεθνή αξιοπιστία της χώρας από την ακύρωση της ιδιωτικοποίησης του ΔΕΣΦΑ.

Ένα ηχηρό αρνητικό μήνυμα στους σοβαρούς επενδυτές.

Προφανώς η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προτιμά να πληρώνουν τα σπασμένα τους οι συνταξιούχοι κι οι φορολογούμενοι αντί να αξιοποιεί τα πάνω από 3 δις € που θα εισέρρεαν στην εθνική οικονομία ως άμεσα έσοδα κι ενεργειακές επενδύσεις.

Δυναμιτίζουν μία στρατηγική σχέση συνεργασίας για την υλοποίηση του νότιου ενεργειακού διαδρόμου και την εθνική στρατηγική για τη μετεξέλιξη της Ελλάδας σε ενεργειακό κόμβο της Ευρώπης. Ένα όραμα, το οποίο πολεμούσαν ως αντιπολίτευση και υποσκάπτουν τώρα ως Κυβέρνηση.

Μετά από 2 χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν έχει έρθει ούτε ένας νέος επενδυτής. Αντί να προσελκύσουν νέους, διώχνουν και όσους έχουν εμπιστευτεί τη χώρα πριν αυτοί αναλάβουν τις τύχες του τόπου.

Η μόνη υπηρεσία που μπορούν να προσφέρουν στην πατρίδα είναι να φύγουν τώρα».



 

Αρχειοθήκη ιστολογίου