Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

"Οφείλετε να μας προστατέψετε"

Γράφει ο Στέργιος Τζίλιας
Όπως μας ενημερώνει με ευχαριστήρια επιστολή η διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ οι συνάδελφοι τεχνικοί του ΔΕΔΔΗΕ είχαν να αντιμετωπίσουν 5.850 βλάβες στη Χαμηλή Τάση (ΧΤ) και 1.390 στ Μέση Τάση (Μ.Τ), μεσα σε μια εβδομαδα !!!
Παραλείψε να μας πει όμως για το πλαφονάρισμα των υπερωρίων..για την κλοπή των δεδουλευμένων μας μέσω του τροφείου..για την έλλειψη υλικών..για την έλλειψη στοιχειώδους προστατευτικής ίσοθερμικής ένδυσης των εναεριτών.. για την έλλειψη των μέσων ατομικής και ομαδικής προστασίας...για την κατάντια των μηχανοκίνητων μέσων.. για το κλείσιμο των πρακτορείων και των περιοχών αναγκάζοντας έτσι τους συναδέλφους να ξεπερνούν τα 500 χλμ στην βάρδιά τους σε πολλές των περιπτώσεων .. για την έλλειψη προσωπικού που αναγκάζει τους λιγοστούς εναπομείναντες, με την απαραίτητη για τους νεότερους

τεχνογνωσία, συναδέλφους άνω των 55 να τους θεωρεί παιδαρέλια και να τους χρησιμοποιεί χωρίς να έχουν την ανάπαυση μεταξύ των βαρδιών τους που ορίζει ο νόμος φλερτάροντας έτσι με το εργατικό ατύχημα...
Οι εργασιακές σχέσεις είναι δούναι και λαβείν οφείλετε να μας προστατέψετε όπως ακριβώς προστατεύουμε εμείς αυτήν την επιχείρηση τα τελευταία 67 χρόνια, όταν ακόμα η ετήσια κατανάλωση ανά κάτοικο έφτανε τις 88 kwh ετησίως..
Όσο περνάει ο χρόνος και συνεχίζετε να τζογάρετε ποντάροντας στο φιλότιμό μας να περιμένετε κάποια στιγμή ότι ενδεχομένως να λειτουργήσει εις βάρος της επιχείρησης αλλά και του καταναλωτή ..

Αρχειοθήκη ιστολογίου