Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΑΜΕ ΕΤΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΘΥΕΛΛΗΣ



Αποτέλεσμα εικόνας για EAME DEH ETE
Την τραγική κατάσταση του Ομίλου διαπίστωσε όψιμα η ΔΑΚΕ Θεσσαλονίκης που ως άσπιλη και αμόλυντη ξυπνώντας από πολυετή λήθαργο, άρχισε να διαρρηγνύει τα ιμάτιά της, βρίσκοντας την αιτία του κακού, στο ΕΑΜΕ Θεσσαλονίκης, μιας παράταξη που τα μέλη της έχουν αποποιηθεί τους πολιτικούς φορείς και συντάχθηκαν για το καλό των συναδέλφων και κατ΄ επέκταση της υπηρεσίας, μιας παράταξη που δημιουργήθηκε όταν έγινε ξεκάθαρο πως τα συμφέροντα των εργαζομένων ήταν εκ διαμέτρου αντίθετα με τις μνημονικές πολιτικές των κομμάτων.
Κύριοι της ΔΑΚΕ Θεσσαλονίκης, “του δόγματος ή εμείς ή κανείς για το καλό του συνδικάτου και των συναδέλφων να μη μιλάτε για εργοδοτικές-φιλοκυβερνητικές συνδιαλλαγές και να σιωπάτε γιατί κρίνεται εξιδίων τα αλλότρια”. Γιατί όταν εσείς
ξημεροβραδιάζεστε στα γραφεία των διευθυντών και περιφερειακών κάνοντας ποιος ξέρει τι . . . αποκαλώντας τους με τα μικρά τους ονόματα, εμείς του ΕΑΜΕ Θεσσαλονίκης αγωνιζόμασταν και αγωνιζόμαστε για να αντιπαλέψουμε τις αντεργατικές πολιτικές - αποφάσεις αυτών που χαϊδεύεται.
Κύριοι  εκφραστές της ΔΑΚΕ Θεσσαλονίκης φτάνει.
Ως εδώ και μη παρέκει.
Αφού διασπάσατε τους εργαζόμενους στην Θεσσαλονίκη φτιάχνοντας δεύτερη ΤΔΕ στον χώρο του ΑΔΜΗΕ καθαρά και μόνο για τις καρέκλες, αποδυναμώνοντας το χώρο, κάνοντας πράξη το διαίρει και βασίλευε υλοποιώντας το δόγμα του πολιτικού σας φορέα, διαλύσατε μεθοδικά το καλύτερο συνεργείο εναέριων κατασκευών στη χώρα (χάνοντας πολύτιμη τεχνογνωσία) μετατρέποντας τον χώρο σε νεκροταφείο οχημάτων, ταυτόχρονα εκχωρήσατε στους εργολάβους τις εργασίες σε βάρος της επιχείρησης και βολέψατε τους ημέτερους στις επιθυμητές τους θέσεις με την γνωστή τακτική της κατάργησης επίσημων προκηρύξεων και διαδικασιών.
Έχοντας επί τρία χρόνια την διοίκηση του σωματείου δεν κάνατε τίποτα για τα καθημερινά προβλήματα των εργαζομένων όπως εργαλείαυλικάοχήματαιματισμό, κλείσατε το Πρακτορείο της Ελευθερούπολης κρατώντας όμως ανοιχτό αυτό της Ασπροβάλτας μιας κι εκεί λουφάζει οκουμπάροςβάζοντας ως στόχο να κλείσουν όλα τα άλλα Πρακτορεία μαζί και την συγχώνευση της ΚΠΘ με την ΠΑΘ. Βέβαια τα τραπεζώματα των φίλα προσκείμενων στελεχών προς εσάς, πήγαιναν και ερχόντουσαν και φυσικά με χρήματα ποιων;; Έρχεστε τώρα να κάνετε τους τιμητές να ασκήσετε κριτική και την απραξία σας να την μετατρέψετε ως κατηγορώ στο ΕΑΜΕ Θεσσαλονίκης.
Αφήσατε ακάλυπτους επί τέσσερις μήνες τους συναδέλφους κωλυσιεργώντας την συγκρότηση του σωματείου μη προσερχόμενοι επί έξι συνεχόμενα καλέσματα προκειμένου να διευκολύνεται την διεύθυνση της περιφέρειας Μ-Θ να απεργαστεί τα σχέδια διάλυσης της δομής της επιχείρησης στην Θεσσαλονίκη.
Είναι προφανές ότι στα σχέδια που καταστρώνατε ήταν και το κλείσιμο των ιατρείων μας, δεν εξηγείται αλλιώς η απαγόρευση εισόδου του προέδρου της ΤΔΕ, ώστε να κάνει παρέμβαση στον Διευθύνοντα Σύμβουλο για το φλέγων αυτό θέμα.
Πείτε μας κύριοι της ΔΑΚΕ Θεσσαλονίκης τους μήνες που λειτουργεί η ΤΔΕ με την τωρινή διοίκηση, πότε και πόσες φορές τέθηκε από εσάς θέμα κατάργησης των περιοχών, πράγμα που όπως ¨αποδείχτηκε¨ απεργαζόσασταν με την διοίκηση της περιφέρειας ως σύμβουλοι και συνομιλητές; 
Απαντήστε μας κύριοι της ΔΑΚΕ Θεσσαλονίκης γιατί, πως και ενώ δεν είχε συγκροτηθεί σε σώμα η ΤΔΕ και την σφραγίδα την είχε η πλειοψηφούσα παράταξη, κυκλοφορούσαν έγγραφα του σωματείου;
Ας μας απαντήσει η διοίκηση της περιφέρειας με τους συνδιοικούντες συνεργάτες του συνδικάτου για ποιο λόγο μετά από έξι μήνες βγήκε άγονη η προκήρυξη στην Π.Α.Θ. και προκήρυξε νέα;
Στο λιβελογράφημα της ΔΑΚΕ Θεσσαλονίκης κατηγορούμαστε ότι είμαστε συμπαραστάτες στο έργο του διευθύνοντος συμβούλου, ας μας πουν από πού έβγαλαν αυτό το συμπέρασμα;
Οι χώροι εργασίας που αναφέρεστε στην ανακοίνωση σας, έκλεισαν με την προηγούμενη διοίκηση ΤΔΕ, αυτή της ΔΑΚΕ Θεσσαλονίκης και όσες αποφάσεις υλοποιούνται σήμερα είναι αποφάσεις της διοίκησης της Π.Μ.Θ. που τυγχάνει να είναι φίλα προσκείμενη της ΔΑΚΕ Θεσσαλονίκης !!
Κύριοι της ΔΑΚΕ Θεσσαλονίκης αναφέρετε «την κατιδίαν ενημέρωση» έχοντας επιλεκτική ακοή και φυσικά δόλο, αφού πρόκειται για μια ΘΕΣΜΙΚΗ ενημέρωση που ζητήθηκε από τον διευθύνοντα σύμβουλο, όποτε έρχεται στην Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ενημερώνει όλα τα μέλη της ΤΔΕ Θεσσαλονίκης, για τα φλέγοντα προβλήματα της περιοχής που μας αφορούν, χωρίς να εξαιρείται κανείς. Μήπως σας πειράζει που θα χάσετε την αποκλειστικότητα;
Το ποιος είναι ταξικός,  συναγωνιστής και συνάδελφος, το ΕΑΜΕ Θεσσαλονίκης το αποδεικνύει καθημερινά με τους αγώνες του στην δουλειά, στο δρόμο, στην κοινωνία, την ίδια στιγμή που κάποιοι κρύβονται πίσω από φτηνές δικαιολογίες. Για να μιλάτε για δεσμεύσεις και αφού έχετε «μπάρμπα στην Κορώνη» αποτρέψτε την υλοποίηση των σχεδίων του ομοϊδεάτη σας Π.Δ.Κ.Θ.
Το ποιος φοράει κομματικές παρωπίδες, παραπληροφορεί, προπαγανδίζει, κάνοντας κομματικό συνδικαλισμό και απαξιώνει την επιχείρηση του Ελληνικού λαού, οι συνάδελφοι τους γνωρίζουν καλά και εσείς τους βλέπετε κάθε πρωί στον καθρέφτη.

                                          ΕΑΜΕ ΕΤΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου