Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Πάρις Κουκουλόπουλος: «Μεγάλο πλήγμα για την περιοχή η πώληση μονάδων της ΔΕΗ»

Στην επικείμενη πώληση λιγνιτικών μονάδων που επιχειρείται από την κυβέρνηση μετά από πώληση των δανειστών αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής Πάρις Κουκουλόπουλος, κατά την παρουσία του στον συνεταιρισμό κροκοπαραγωγών Κοζάνης, συνοδεύοντας την ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Εύα Καϊλή στην περιοδεία της στην περιοχή.
Χαρακτηριστικά η δήλωσή του, έχει ως εξής: «Σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα, ο τόπος είναι σε μια μεγάλη κινητοποίηση για αυτά που δρομολογήθηκαν σχετικά με τη ΔΕΗ. Σε συνέχεια αυτών που
είπα στο περιφερειακό συμβούλιο παρουσία του υπουργού κ. Σταθάκη, είναι πως η περιοχή πρέπει, επιβάλλεται να έχει ένα ξεκάθαρο πλαίσιο για το τι θέλουμε και τι ζητάμε. Μεγάλο ζητούμενο για την περιοχή είναι να κρατήσει μέρος των κεκτημένων που είχε καταφέρει να επενδύσει με τη Μικρή ΔΕΗ και εντελώς αστόχαστα άφησαν οι εκπρόσωποί της να χάσουμε από τα χέρια μας. Είναι πολύ μεγάλο το πλήγμα για την περιοχή και πρέπει να είμαστε στοχευόμενοι. Αυτό προέχει. Θέλω να υπογραμμίσω τον προβληματισμό, την ώρα που ο Σταθάκης έλεγε για το δημόσιο χαρακτήρα της ΔΕΗ στο περιφερειακό συμβούλιο, ο κ. Τσακαλώτος είχε δώσει εντολή  για την αξιοποίηση του 17% από το ΤΑΙΠΕΔ. Πάμε από ψέμα σε ψέμα και αυτό δεν θα βγει σε καλό».

http://energypress.gr/news/paris-koykoylopoylos-megalo-pligma-gia-tin-periohi-i-polisi-monadon-tis-dei

Αρχειοθήκη ιστολογίου