Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

Συμμετοχή για πρώτη φορά στη ΔΕΘ



Στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί την περίοδο 9-17 Σεπτεμβρίου θα συμμετάσχει για πρώτη φορά ο ΑΔΜΗΕ. Μέσω του βήματος του εθνικού εκθεσιακού φορέα επιδιώκεται να ενημερωθεί το ευρύ κοινό για τη νέα εποχή που ξεκίνησε στα μέσα Ιουνίου για τον Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας, με τον πλήρη ιδιοκτησιακό διαχωρισμό του από τη ΔΕΗ, την εισαγωγή του στο Χρηματιστήριο μέσω της ΑΔΜΗΕ Συμμετοχών και την έλευση της κινεζικής StateGrid of China ως στρατηγικού εταίρου με μερίδιο 24% που την καθιστά δεύτερο μεγαλύτερο μέτοχο της εταιρείας μετά το Ελληνικό
Δημόσιο.
Ο ΑΔΜΗΕ θα υποδέχεται τους επισκέπτες στην είσοδο του Περιπτέρου 10 της ΔΕΘ, όπου φιλοξενούνται οι εταιρείες και φορείς του ενεργειακού κλάδου. Βασικά χαρακτηριστικά του stand της εταιρείας είναι οι λιτές, καθαρές γραμμές του και ο λειτουργικός σχεδιασμός που αναδεικνύουν το ρόλο που επιθυμεί να διαδραματίσει ο ΑΔΜΗΕ στη νέα εποχή για τα Δίκτυα Ηλεκτρικής Ενέργειας. Η εταιρεία θα παρουσιάσει τη δραστηριότητά της μέσω έντυπου ενημερωτικού υλικού αλλά και ειδικού βίντεο που θα προβάλλεται στις δυο οθόνες του χώρου.
Ένα δεύτερο, έμμεσο “κανάλι” προβολής, εξάλλου, θα έχει ο ΑΔΜΗΕ μέσω του στρατηγικού του επενδυτή StateGrid που θα έχει αυτόνομη παρουσία στη ΔΕΘ, όπως και άλλες μεγάλες κινεζικές εταιρείες (China Development Bank,COSCO, Huawei, ZTE κ.α.) στο πλαίσιο της συμμετοχής της Κίνας, που είναι φέτος η τιμώμενη χώρα της έκθεσης.
Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΑΔΜΗΕ, κ. Μάνος Μανουσάκης, δήλωσε σχετικά με τη συμμετοχή της εταιρείας στη ΔΕΘ: «Είμαστε χαρούμενοι που δίνουμε το παρών σε μια έκθεση διεθνούς εμβέλειας που μας δίνει την ευκαιρία να παρουσιάσουμε στο κοινό τις προοπτικές του ΑΔΜΗΕ και τα μεγάλα projects που έχουμε μπροστά μας». 


 http://www.businessenergy.gr/articlenews/17601/%CE%B1%CE%B4%CE%BC%CE%B7%CE%B5-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%BF%CF%87%CE%AE-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%B4%CE%B5%CE%B8

Αρχειοθήκη ιστολογίου