Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο ΥΠΕΝ για την πώληση των μονάδων της ΔΕΗ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αποφάσισε το συντονιστικό όργανο της Μεγαλόπολης , η οποία θα γίνει την Τρίτη 28 Νοεμβρίου στις 13:00 στο Υπουργείο Ενέργειας.
Επίσης προγραμματίζεται και συγκέντρωση στην Μεγαλόπολη για την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου, ημέρα του εορτασμού του Πολιούχου της Πόλης Αγίου Νικολάου, αμέσως μετά την λήξη της Θείας Λειτουργίας και της περιφοράς της εικόνας.
Δείτε την ανακοίνωση για την συγκέντρωση στην Αθήνα:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΌΧΙ στο ξεπούλημα των Μονάδων της ΔΕΗ
Η Κυβέρνηση προχωρά στο ξεπούλημα λιγνιτικών Μονάδων της ΔΕΗ και ειδικότερα τις Μονάδες 3η και 4η στην Μεγαλόπολη και την Μονάδα Μελίτη Ι και τη άδεια κατασκευής της Μελίτη ΙΙ στην
Φλώρινα.
Για την Μεγαλόπολη και την Φλώρινα η πώληση σε ιδιωτικά συμφέροντα των ορυχείων και των Μονάδων της ΔΕΗ αποτελεί ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ πράξη που θα οδηγήσει σε μαρασμό και ερημοποίηση των περιοχών αυτών.
Η κυβέρνηση δεν έχει καμιά πολιτική νομιμοποίηση για ξεπούλημα των Μονάδων της ΔΕΗ και δεν πρέπει να προχωρήσει στην υλοποίηση της πώλησης.
  • Να μην ξεπουληθεί άλλη μια Δημόσια Επιχείρηση που χτίστηκε με τα λεφτά του Ελληνικού λαού.
  • Να μη ζήσουμε δραματική αύξηση της τιμής του ρεύματος όπως έγινε και σε άλλες χώρες που ιδιωτικοποιήθηκε η ηλεκτρική ενέργεια.
  • Να μην θυσιαστεί άλλο ένα κοινωνικό αγαθό και το περιβάλλον στο βωμό του κέρδους των ιδιωτών.
  • Να μην εξαφανιστεί κάθε δυνατότητα περιβαλλοντικής αποκατάστασης των εξαντλημένων ορυχείων στις περιοχές εξόρυξης.
ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ στο ξεπούλημα της ΔΕΗ και των Μονάδων της
Ο αγώνας των εργαζομένων της ΔΕΗ είναι αγώνας ΟΛΩΝ ΜΑΣ!
Την Τρίτη 28 Νοεμβρίου στις 1 το μεσημέρι θα πραγματοποιήσουμε παράσταση – συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Ενέργειας (Μεσογείων 119) την ώρα που θα υπάρχει συνάντηση των εκπροσώπων των θεσμών με τον Υπουργό.
Θα δρομολογηθούν λεωφορεία από Μεγαλόπολη και Τρίπολη για την Αθήνα.
ΚΑΛΟΥΜΕ τους εργαζόμενους και τους πολίτες να δηλώσουν την συμμετοχή τους στα Σωματεία και στο Δημαρχείο Μεγαλόπολης (στο ισόγειο).
Αναχώρηση: Τρίτη 28 Νοεμβρίου
από Μεγαλόπολη στις 9:30 το πρωί(από Κεντρική Πλατεία).
από Τρίπολη στις 10:00 το πρωί (από ΟΣΕ).

Δηλώσεις Συμμετοχής στα Τηλ.: 2791360280,6947773366,6937052880,6937055460
Συντονιστική Αγωνιστική Επιτροπή Μεγαλόπολης
(Περιφέρεια Πελοποννήσου – Δήμος Μεγαλόπολης – ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ – Σωματεία ΔΕΗ – Εργατικό Κέντρο – Συνδ. Συν/χων ΔΕΗ – Τοπικοί Φορείς)

Αρχειοθήκη ιστολογίου