Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ





  1. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΛΑΜΨΕ
    ΟΜΟΦΩΝΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΚΡΙΝΑΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΘΩΟ
    ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΤΕ/ΔΕΗ
    Η ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ, ΟΙ ΔΙΑΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ
     ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ


    Συναδέλφισσες, -φοι
    Μετά από μια πολύωρη ακροαματική διαδικασία, στο μονομελές δικαστήριο στις 26/10/2017 αλλά και στο τριμελές δικαστήριο στις 23/11/2017, (στα οποία χωρίς αιδώ, χωρίς δισταγμό, χωρίς ίχνος ηθικής αναστολής, με απίστευτα ψέματα και αθλιότητες, δολοφονώντας την αλήθεια, προκειμένου να εξοντώσουν τον συνδικαλιστικό τους αντίπαλο), ομόφωνα δικαίωσαν τον Πρόεδρο της ΕΤΕ/ΔΕΗ, διώχνοντας από πάνω του τους τόνους λάσπης που του εκτόξευαν, αποδίδοντάς τον λευκό στα μάτια όλων των συναδέλφων.
    Οι διαβολείς, οι συκοφάντες και οι ψεύτες που εισήγαγαν στο Συνδικάτο
    αυτές τις γκεμπελιστικές μεθόδους και που εμφανίστηκαν στο δικαστήριο επιδιώκοντας με ψέματα και με λύσσα, χωρίς να τους νοιάζει αν θα καταστρέψουν έναν άνθρωπο, την καταδίκη του σ. Κώστα Μανιάτη, το λιγότερο που οφείλουν να κάνουν είναι να ζητήσουν δημόσια συγγνώμη.
    Εμείς τους παραδίδουμε στη χλεύη σας.
    Υ.Γ. Συκοφάντες, διαβολείς, το 2012 με ψέματα καθαιρέσατε από τη θέση του Ταμία το συνάδελφο μας Κώστα Μανιάτη.
    Συκοφάντες, διαβολείς, το 2013, είκοσι μέρες πριν τις εκλογές με ψέματα και τη μήνυση που καταθέσατε (ενώ είχε απαλλαγεί από τη Γενική Συνέλευση) επιδιώξατε να τον καταποντίσετε εκλογικά.
    Μάταια όμως.
    Το ψηφοδέλτιό που ηγείται βγήκε πρώτο και εσείς πήγατε στο περιθώριο.
    Συκοφάντες, διαβολείς, την ίδια χρονιά, επικαλούμενοι ότι έχει υποβληθεί μήνυση σε βάρος του, του στερήσατε την Προεδρία της Ένωσής μας.
    Συκοφάντες, διαβολείς, ακόμη και τώρα 5 χρόνια μετά με τα ίδια ψέματα και αφού στις τελευταίες εκλογές του 2016 (που πάλι το ψηφοδέλτιο μας βγήκε πρώτο) δεν καταφέρατε να του ξαναστερήσετε τη θέση του Προέδρου, επιδιώκατε και μεθοδεύατε την απομάκρυνση του τωρινού Ταμία και κατ’ επέκταση του Προέδρου.
    Δυστυχώς για εσάς πέσατε στο λάκκο που οι ίδιοι σκάβατε. Μα καλά δεν είχατε ακούσει τις παροιμίες ότι «Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια», ή την άλλη ότι «Η αλήθεια αργά ή γρήγορα θα βγει στην επιφάνεια»;

                                Η Γραμματεία του ψηφοδελτίου ΕΑΜΕ ΕΤΕ/ΔΕΗ

Αρχειοθήκη ιστολογίου