Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Στο κεντρικό επιτελείο του ΔΕΔΔΗΕ ο Σπ. Μυλωνάς, καθήκοντα περιφερειακού διευθυντή αναλαμβάνει ο Γ. Ρέγκλης


Καθήκοντα ειδικού στελέχους στον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ΔΕΔΔΗΕ, αναλαμβάνει ο μέχρι τώρα περιφερειακός διευθυντής Πελοποννήσου – Ηπείρου, κ. Σπύρος Μυλωνάς, (δεξιά στη φωτό) που ολοκληρώνοντας σήμερα έναν μεγάλο κύκλο 14 ετών (αρχικά ως διευθυντής της ΔΕΗ και μετά του ΔΕΔΔΗΕ), παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, προκειμένου να ευχαριστήσει τους συνεργάτες του, τους φορείς της Πάτρας, αλλά και την τοπική κοινωνία...
Σε κλίμα συγκίνησης, ο κ. Μυλωνάς τόνισε πως μέσα σε πολύ δύσκολες εποχές, η συνεργασία του με όλους και σε όλα τα επίπεδα ήταν εξαιρετική, ενώ παρουσίασε και τον νέο περιφερειακό διευθυντή του ΔΕΔΔΗΕ, κ. Γιώργο Ρέγκλη
(αριστερά), που είχε υπηρετήσει παλαιότερα και ως διευθυντής της ΔΕΗ στην Πάτρα, ο οποίος με τη σειρά του μίλησε για μία «δύσκολη στιγμή». «Η μακρόχρονη παρουσία του κ. Μυλωνά αποδεικνύει την αξία του ανδρός και το εξαιρετικό έργο του. Με τη σειρά μου θα προσπαθήσω να συνεχίσω το έργο του και να βελτιώσω ακόμα περισσότερο την εικόνα της περιφέρειας» ανέφερε μεταξύ άλλων.
Ακόμα, σε μήνυμά του προς το προσωπικό, ο κ. Μυλωνάς αναφέρει: «Η ΔΠΠ-Η είναι για μένα μια μεγάλη οικογένεια και η καριέρα μου στην ηγεσία της ήταν ένα υπέροχο ταξίδι. Η δική σας αναγνώριση με τιμά ιδιαιτέρως και αποτελεί για μένα την μεγαλύτερη ηθική ανταμοιβή. Κάθε τέλος, είναι ένα νέο ξεκίνημα, μια ελπιδοφόρα αρχή. Οι δεσμοί μας είναι ισχυροί. Σας ευχαριστώ για όλα όσα μου προσφέρατε, είστε και θα παραμείνετε στην καρδιά μου. Να είστε ευλογημένοι!»
Να σημειωθεί πως οι δύο άνδρες κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, τόνισαν πως τόσο η ΔΕΔΔΗΕ, όσο και συνολικά το «τοπίο» της ηλεκτρικής ενέργειας, τα αμέσως επόμενα χρόνια θα είναι εντελώς διαφορετικό. Πρόσθεσαν πως βρίσκονται σε εξέλιξη πολλά στρατηγικά έργα που θα αυτοματοποιούν πολλές διαδικασίες και θα κάνουν ευκολότερη την εξυπηρέτηση των πολιτών και εξέφρασαν την εκτίμηση πως το άνοιγμα της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας θα κινηθεί προς την κατεύθυνση εξυπηρέτησης και διευκόλυνσης του κοινωνικού συνόλου.


 https://www.gnomip.gr/economy/63797--------,-------

Αρχειοθήκη ιστολογίου