Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

Αναβαθμίζονται οι υπηρεσίες της ΔΕΗ στην Κόρινθο

Με πρωτοβουλία του βουλευτή Κορινθίας, Γιώργου Ψυχογιού, 40 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ των οποίων και οι βουλευτές Κορινθίας, είχαν καταθέσει πέρυσι την υπ’ αρίθμ. 406/17.10.2016 Ερώτηση για τη ΔΕΗ.
Στην Ερώτηση μεταξύ άλλων ζητούσαν από το αρμόδιο Υπουργείο ενίσχυση των υπηρεσιών της ΔΕΗ Κορίνθου.
Το αίτημα αυτό, για το οποίο είχε γίνει συνάντηση και με την Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας, έγινε τελικά πρόσφατα δεκτό.
Το κατάστημα της ΔΕΗ Κορίνθου αναβαθμίζεται σε κατάστημα Α’. Πρόκειται για μια πολύ
σημαντική εξέλιξη, καθώς έτσι βελτιώνονται και αναβαθμίζονται ουσιαστικά οι υπηρεσίες της ΔΕΗ για τους Κορίνθιους.
Ειδικότερα η αναβάθμιση αυτή σημαίνει ότι διοικητικά το κατάστημα έχει μεγαλύτερη ισχύ και ότι πλέον πολλά επιμέρους ζητήματα μπορούν να λυθούν αυτόνομα, δίνοντας έτσι στις υπηρεσίες του μεγαλύτερη ευελιξία κινήσεων και αποφάσεων.
Ακόμα η εξέλιξη αυτή βοηθά στην επιτάχυνση της ολοκλήρωσης της ανακατασκευής του κτηρίου, η οποία έχει ήδη ξεκινήσει και αναμένεται να ολοκληρωθεί έως τον Σεπτέμβριο του 2018. Παράλληλα, με την αναβάθμιση αυτή το κατάστημα έχει πλέον τη δυνατότητα να στελεχωθεί και με περαιτέρω προσωπικό, ώστε να καλύψει τις νέες ανάγκες που προκύπτουν.
Όλες οι παραπάνω θετικές αλλαγές πρόκειται να συμβάλουν ουσιαστικά στην πραγματική βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρει η ΔΕΗ για τους κατοίκους της Κορινθίας και να αποτελέσει την αρχή μιας νέας εποχής και διευκόλυνσης της καθημερινότητας όλων μας.

 https://energypress.gr/news/g-psyhogios-anavathmizontai-oi-ypiresies-tis-dei-stin-korintho

Αρχειοθήκη ιστολογίου