Τρίτη 8 Μαΐου 2018

ΔΑΚΕ/ΕΤΕ-ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ: Οι νενέκοι και γενίτσαροι ψήφισαν το ξεπούλημα της ΔΕΗ

H κατάντια της αδίστακτης διοίκησης Παναγιωτάκη και των συνοδοιπόρων της, δεν έχει σταματημό. Ο άνθρωπος που προέρχεται από τα σπλάχνα της Επιχείρησης μαζί με όσους ψήφισαν υπέρ και λευκό (ανάμεσα τους και συνδικαλιστές), ξεπούλησαν και χάρισαν στους ιδιώτες επενδυτές τις πιο χρήσιμες και παραγωγικές λιγνιτικές Μονάδες και Ορυχεία της ΔΕΗ και "εγκλήματισε" απροκάλυπτα στις ζωές δεκάδων εργαζομένων συμπεριφερόμενος σαν σύγχρονος ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ.
Ο διορισμένος από την κυβέρνηση ,"μοιραίος" διοικητής της ΔΕΗ ενταφίασε, κρυβόμενος με τηλεδιασκέψεις και δια περιφοράς, το μέλλον της ΔΕΗ και παράλληλα
δημιουργεί μία νέα εργασιακή ζούγκλα για τους υπαλλήλους της Επιχείρησης και θα επιφέρει τον οικονομικό μαρασμό στις περιοχές της Μεγαλόπολης αλλά και της Δυτικής Μακεδονίας.  
Το ξεπούλημα της ΔΕΗ έχει πλέον την υπογραφή, της ΝΕΝΕΚΩΝ της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που πραγματοποιήθηκε από μία αριστερή απάνθρωπη νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση, η οποία απέδειξε ότι είναι ο καλύτερος και πιο υπάκοος υπηρέτης των δανειστών.
Ο ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΣ ρόλος, η μοχθηρότητα και η υποτακτικότητα όσων ψήφισαν υπέρ και λευκό καταγράφεται στις μαύρες σελίδες της ιστορίας της Επιχείρησης ενώ οι ερινύες από τις κραυγές αγωνίας των εργαζομένων θα τους κυνηγούν δια παντός.
Για την ΔΑΚΕ-ΕΤΕ/ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ο αγώνας συνεχίζεται όπου όλοι μαζί, κοινωνία και εργαζόμενοι με ομοψυχία και με υψηλό αίσθημα ευθύνης θα παλέψουμε ώστε να μείνει στα χαρτιά το ξεπούλημα της ΔΕΗ.

Αρχειοθήκη ιστολογίου